maandag 23 november 2009

De fietstocht naar Mustsee

De Storm:
In het begin begon het nog rustig,er was al wel een hevige storm, alleen ze gingen gewoon naar een feestje. Daarbinnen was het allemaal heel gezellig, maar buiten begon het al te overstromen.
De hoofdrolspeelster fietste snel weer naar huis om voor haar baby te zorgen. Thuis ging de vader alle koeien in de stal zetten maar omdat het zo erg stormde ging hij even bij de dijk kijken .
Daar zag hij dat het water al over de dijk kwam en rende snel terug naar huis om iedereen te waarschuwen. Ze gingen snel naar binnen, hijzelf struikelde(dat moest ook wel gebeuren,anders was er niks aan) en hij werd de watermassa ingetrokken. De rest van de familie ging naar boven. Het water kwam er heel snel aan. De baby werd in een kist gezet op het hoogste plekje .
Het halve huis stortte in en de moeder en de zus verdronken. De hoofdrolspeelster en de baby bleven over, de hoofdrolspeelster had zichzelf aan een deel van het huis vastgeknoopt.(wat niet heel erg slim was)
Later stortte dat deel van het huis ook in en zij werd meegetrokken. Maar toch gered. De rest van de film was een stuk minder heftig en het ging veel meer over: zoek de baby, en ging wat minder over de storm.

Bouwe










We vertrokken om 10:15 van school naar Mustsee in de Euroborg, om de film de storm te zien.
We fietsten langs meesters huis, dat was al vlakbij de Euroborg.
Toen we daar eindelijk waren zette we onze fietsen in de stalling en gingen naar binnen.
En toen hadden we even tijd om wat snoep te kopen (van ons eigen geld).
Toen iedereen ging zitten begon de film.



Nagesh & Jimmy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten